За мен

Здравейте

Ако още не сте разбрали, казвам се Петър Русев, родом едно малко градче в централна северна България. Лично се гордея с факта, че съм се родил в малък град. Ще ме попитате защо?! Смятам че малкия град и близостта с природата и по-голямата свобода, които той предлага, обогатяват много повече от бетона и малките пространства в големия град.

Завършил съм доста неща. В средното си образование завърших Информатика, с която малко съм се занимавал след това, въпреки че не ми липсва желание. В университета се дипломирах в областите радио комуникационни и информационни системи, безжични мрежи и информационни технологии. Възпитъник съм на Колеж по Телекомуникации и Пощи, Университет по Библиотекознаните и Информационни Технологии и Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.

Интересувам се от нови технологии, иновации, музика, спорт и изкуство. Харесвам скъпите и истински неща, неща които няма да Ви направят впечатление веднага, но загледате ли се в тях ще Ви заинтригуват. Дори си падам и малко екстремист: скачал съм с бънджи, пейнтбол, картинг, сноубординг, екстремно каране на велосипед и автомобили.

Може би ще си помислите че съм материалист, но не съм. За мен парите не са важни. За мен те са средство или начин, както искате го кажете, за постигане на мечти. Най-важни за мен са приятелите и семейството. В тази връзка не обичам самотата, обичам да съм сред близки хора. Лично предпочитам да се срещна на по “кафе” с приятели, отколкото да гледам филм в мола. Tete-a-tete комуникацията ми допада много повече от колкото “електрическата”.

Последните ми дейности са работата ми в голяма международна компания и личностното ми изграждане като телеком инженер, мрежов инженер, съпорт специалист, блогър, SEO оптимизатор, колоездач, сноубордист, кулинар и не на последно място ЧОВЕК.

В момента пребивавам в най-голямото село в България в момента: София, и в най-младия квартал: Младост. Мястото където живея ми харесва, като избегнем ужасния трафик, калта по улиците и кучетата (били на два или четири крака). Града ми харесва, има много плюсове и доста минуси. Колкото и да е хубаво сегашното ми местоживеене носталгията за родният край надделява.

В общи линии това съм аз. Ако искате да разберете малко повече – просто следете сайта.

Ако имате въпроси попъленте формата или коментирайте след всяка статия.

Как да ме намерите? Ето как:

Skype: mad_burbel

Facebook: Peter Rusev

Напишете своя коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.